«Ventspils» basketbolisti pābaudes spēlē zaudē «Triumf» klubam

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušās sezonas otrais spēcīgākais Latvijas basketbola klubs «Ventspils» piektdien piedzīvoja zaudējumu arī otrajā pirmssezonas pārbaudes spēlē, kurā ar rezultātu 64:78 Klaipēdā piekāpās Maskavas apgabala vienībai «Triumf» no Krievijas.

Rezultatīvākais Latvijas kluba rindās ar 13 gūtajiem punktiem bija jaunais vienības leģionārs Sems Vilards, kurš tika arī pie 13 atlēkušajām bumbām, bet cita leģionāra Džamara Janga kontā arī 13 gūtie punkti.

Kā ziņots, «Triumf» klubs iegādājies īpašu licenci spēlēšanai Baltijas Basketbola līgas (BBL) turnīrā.

Savā pirmajā pārbaudes spēlē «Ventspils» ceturtdien ar 69:91 izbraukumā pārliecinoši piekāpās Lietuvas komandai Klaipēdas «Neptunas», kurā spēlē Latvijas basketbolists Artūrs Brūniņš.

Nākamajās divās nedēļās Klaipēdā un Sventājā «Ventspils» komandai paredzētas vēl četras pārbaudes spēles ar Ukrainas vienību Dņeprodzeršinskas «Dņipro-AZOT», kurā spēlē Latvijas basketbolists Rinalds Sirsniņš, Kijevas «Budiveļņik», kas ir Ukrainas čempioni, kā arī «Šiauliai» no Lietuvas un šīs valsts pagājušās sezonas vicečempioniem Viļņas «Lietuvos rytas».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu