«Ventspils» futbolisti Čempionu līgu sāks no otrās kvalifikācijas kārtas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas čempionvienība FK «Ventspils» nākamās sezonas UEFA Čempionu līgas turnīrā iesaistīsies no otrās kvalifikācijas kārtas, vēsta Latvijas Futbola federācija (LFF).

Eiropas Futbola federāciju asociācija (UEFA) informējusi LFF par 2012./2013. gada Eiropas klubu turnīru izspēles sistēmu un apstiprināto dalībnieku sastāvu, tostarp par Eirokausu ceļazīmi izcīnījušo Latvijas virslīgas čempionāta klubu iesaistīšanos UEFA Čempionu līgas un Eiropas līgas sacensībās.

Latviju nākamajā Eirokausu sezonā pārstāvēs četri klubi. Oficiāli apstiprināts, ka esošā Latvijas čempionvienība «Ventspils» jauno UEFA Čempionu līgas sezonu uzsāks no otrās kvalifikācijas kārtas.

Latvijas kausa ieguvēji Rīgas «Skonto» iesaistīsies UEFA Eiropas līgā no otrās kvalifikācijas kārtas, bet «Liepājas metalurgs» un Daugavpils «Daugava» nākamās sezonas Eiropas līgas turnīru uzsāks no pirmās kvalifikācijas kārtas.

Latvija pašlaik ieņem 35. vietu UEFA klubu turnīru asociāciju reitingā.

Kā ziņots, šogad UEFA Čempionu līgā pirmo reizi komandas pastāvēšanas vēsturē triumfēja Londonas «Chelsea», kamēr Eiropas līgas turnīrā uzvarēja Spānijas komanda Madrides «Atletico».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu