«Ventspils» ielaiž vārtus 93. minūtē un zaudē «Crvena Zvezda»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

FK «Ventspils» šodien UEFA Eiropas līgas turnīra trešās kvalifikācijas kārtas pirmajā spēlē savā laukumā tikās ar Serbijas vienību Belgradas «Crvena Zvezda».

Uzvaru ar rezultātu 2:1 izcīnīja Belgradas futbolisti, kuri uzvaras vārtus guva kompensācijas laika trešajā minūtē.

Viesi bija pirmie, kas atklāja rezultātu, kad 10. minūtē no soda laukuma vidus ar galvu vārtus guva Andrija Kaludjerovičs. «Ventspilniekiem» neizšķirtu pirmā puslaika izskaņā panāca Eduards Višņakovs, kurš saņēmis labu piespēli, raidīja bumbu starp pretinieku vārtsarga Bobana Bajkoviča kājām.

Otrajā puslaikā vairāk uzbruka viesi, taču arī laukuma saimniekiem bija vairākas izdevības gūt vārtus. Mača beigās nekas neliecināja, ka kādai no komandām izdosies izraut uzvaru, taču to paveica viesi, kad kompensācijas laikā uzvaras vārtus pēc stūra sitiena guva uz maiņu nākušais Bruno Mezenga.

Abu komandu atbildes spēle pēc nedēļas notiks Belgradā. Kvalifikācijas turnīra izšķirošajā, ceturtajā, kārtā iekļūs komanda, kas uzvarēs divu spēļu summā.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu