«Ventspils» mača galotnē pārspēj Tartu universitāti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BK Ventspils

Baltijas Basketbola līgas elites divīzijas mačā šovakar BK «Ventspils» savā laukumā ar 85:80 pārspēja Tartu universitātes komandu.

«Ventspils» rindās ar 20 punktiem izcēlās Mārtiņš Meiers, 18 punktus peivienoja Jānis Strēlnieks, bet 13 punkti un 11 atlēkušās bumbas bija Sema Vilarda kontā. Tartu universitātes labā 18 punktus guva Vallo Allingu, bet 17 punktus sakrāja Rains Veidemans.

Pēc pirmā puslaika viesiem bija minimāls pārsvars 39:38, bet trešās ceturtdaļas gaitā «Ventspils» nonāca zaudētājos ar -9 (51:60), tomēr līdz ceturtdaļas noslēgumam laukuma saimnieki prata atspēlēties un izlīdzināja rezultātu (60:60).

Pēdējā ceturtdaļā «Ventspils» pāris reizes spēja iekrāt sešu punktu pārsvaru, taču Tartu universitātes basketbolisti allaž prata atspēlēties un nepilnas trīs minūtes pirms pamatlaika beigām rezultāts bija neizšķirts - 74:74. Turpinājumā gan nedaudz sekmīgāk nospēlēja «Ventspils», kas iekrāja četru punktu pārsvaru, ko nosargāja līdz mača beigām.

BBL elites divīzijas kopvērtējumā BK «Ventspils» ar trim uzvarām četrās spēlēs ieņem dalītu 3. vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu