«Ventspils» novājinātā sastāvā piedzīvo sakāvi Ķēdaiņos (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bkventspils.lv

Latvijas vicečempioni BK «Ventspils» šodien cieta sāpīgu neveiksmi Baltijas Basketbola līgas (BBL) regulārā čempionāta mačā, ar 57:75 (13:16, 14:20, 13:25, 17:14) izbraukumā piekāpjoties Ķēdaiņu «Ņevežis».

B apakšgrupas līderu duelī «Ņevežis» jau ar mača pirmajām minūtēm kontrolēja cīņas gaitu, trešās ceturtdaļas izskaņā panākot pat 25 punktu pārsvaru (59:34). Atlikušajā laikā Ķēdaiņu vienība samazināja apgriezienus, kas kurzemniekiem ļāva rezultāta starpību padarīt nedaudz pieklājīgāku.

«Ventspils» labā ar 12 punktiem rezultatīvākais bija amerikānis Lorenco Viljamss, bet deviņus punktus iemeta Dāvis Lejasmeiers. Šajā cīņā nepiedalījās viens no ventspilnieku līderiem Jānis Timma, kurš ir apslimis. Tāpat laukumā nedevās Māris Gulbis un Akselis Vairogs.

Pirmajā aplī ventspilnieki pieveica pretiniekus savā laukumā ar 68:60.

Kopvērtējumā tagad «Ņevežis» kontā ir astoņas uzvaras deviņās spēlēs, bet tai ar sešiem panākumiem septiņās cīņās seko vēl viena Lietuvas komanda «Šiauliai» un «Ventspils».

Šajā BBL sezonā piedalās 21 komanda - pa vienai no Zviedrijas un Somijas, divas no Kazahstānas, piecas no Latvijas, kā arī pa sešām no Lietuvas un Igaunijas.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu