«Ventspils» papildina sastāvu ar amerikāņu aizsargu (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bkventspils.lv

Latvijas vicečempioni basketbolā «Ventspils» papildinājuši sastāvu ar amerikāņu aizsargu Villiju Kempu, vēsta klubs.

Savu debiju ventspilnieku sastāvā Kemps piedzīvos jau sestdien, kad Latvijas klubs Baltijas Basketbola līgas (BBL) astotdaļfināla atbildes spēlē uzņems Lietuvas vienību Panevēžas «Lietkabelis».

27 gadus vecais un 185 centimetrus garais amerikāņu aizsargs absolvējis Memfisas universitāti, kas ir viena no spēcīgākām ACC konferences komandām NCAA čempionātā. Pēc universitātes absolvēšanas Kemps uzspēlējis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Attīstības līgā, bet pēc tam devies uz Eiropu, kur spēlējis Čehijas un Slovākijas komandās.

2013./2014. gada sezonu Kemps uzsāka ventspilniekiem labi zināmajā Rumānijas komandā Mediašas «Gaz Metan», kur nacionālajā čempionātā 16 spēlēs vidēji guva 15,0 punktus un izdarīja 4,0 rezultatīvas piespēles, bet Eiropas Izaicinājuma kausā 11 mačos viņš vidēji spēlē guva 15 punktus un atdeva piecas rezultatīvas piespēles.

«Kemps spēlēs saspēles vadītāja un uzbrūkošā aizsarga pozīcijās, tādējādi mēs pastiprinām savu ārējo līniju. Pirms tam mūsu komandā uz pārbaudes laiku bija pievienojies Kevins Fosters, taču diemžēl pārbaudes laiku neizturēja, tāpēc nācās šķirties,» izteicies «Ventspils» kluba valdes priekšsēdētājs Ralfs Pleinics. «Ceram, ka Kemps ar savu pieredzi un prasmēm spēs palīdzēt un ātri iekļausies komandā. Tomēr sastāva izmaiņām punktu pielikt vēl negatavojamies.»

Tieši šodien ir pēdējā diena, kad jaunus spēlētājus var pieteikt «Aldaris» Latvijas Basketbola līgas (LBL) turnīram, tomēr vēl pa vienam basketbolistam katra komanda varēs pieteikt līdz 15. martam. Noprotams, ka «Ventspils» cer šo papildus iespēju izmantot.

Kā ziņots, BBL astotdaļfināla pirmajā mačā «Ventspils» piekāpās «Lietkabelis» basketbolistiem ar 66:67.

Komanda nespēja sasniegt Eiropas Izaicinājuma kausa ceturtdaļfinālu, bet LBL sacensībās ventspilnieki ar 15 uzvarām 16 spēlēs pašlaik ir kopvērtējuma līderi.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu