«Ventspils» piedzīvo sāpīgu zaudējumu BBL kausa pusfinālā (4)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

Baltijas Basketbola līgas (BBL) kausa izcīņas otrajā pusfināla spēlē šovakar BK «Ventspils» ar 68:71 piekāpās Igaunijas komandai Tartu «Rock».

Rezultatīvākais «Ventspils» komandā ar 13 punktiem bija Ronalds Zaķis, bet pa desmit punktiem guva Jānis Timma un Lorenco Viljamss. «Rock» rindās ar 15 punktiem izcēlās Augusts Pačukevičs, bet 12 punktus sakrāja Urošs Lukovičs.

Pirmajā puslaikā rezultāts auga līdzīgi un nevienai no komandām neizdevās iegūt ievērojamu pārsvaru, tomēr, dodoties lielajā pārtraukumā +4 (32:28) bija «Ventspils» komandai. Trešajā ceturtdaļā Tartu komanda atguva vadību un pirms pēdējām desmit minūtēm «ventspilniekiem» bija piecu punktu deficīts (47:52).

Arī pēdējā ceturtdaļā «Rock» saglabāja vadību, tomēr 16 sekundes līdz mača beigām Vairogs ar tālmetienu panāca neizšķirtu 68:68. Pēdējais uzbrukums piederēja Igaunijas komandai un līdz ar mača beigu signālu Eihfuss nodrošināja «Rock» vietu turnīra finālā.

BBL kausa izcīņas pirmajā pusfināla mačā šodien Lietuvas klubu duelī Kedaiņu «Nevežis» ar 85:72 pārspēja KK «Prienai».

Svētdien, plkst.13.10 tiks aizvadīta spēle par trešo vietu, bet plkst.15.40 sāksies finālmačs.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu