Ventspils Teātra nams «Jūrziņā» pārtaps par deju klubu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

8.jūlija vakarā plkst.22:00 «Jūras vārtos» vēl nebijis notikums - teātra nama zāle pārtaps par deju klubu ar skaļu mūziku, spožām gaismām, lāzeriem un iespaidīgām video projekcijām.

Uz skatuves kāps tādas grupas kā «All Day Long», «Pieneņu vīns», kas Ventspilī viesojās kā Eirovīzijas fināliste, solisti Rassell un Sabīne Berezina. Par kluba atmosfēru līdz pat rīta gaismai gādās dīdžeji Gatis Vilinskis un Ale.Mar, kopā ar vīdžeju JuRS.

Jau no plkst.22:00 nama Foajē darbosies biedrības «homo ecos:» organizētā animācijas darbnīca un stencila apdrukas darbnīca. Nāc ar savu t-kreklu vai iegādājies to uz vietas – izvēlies attēlu un apdrukā!

Mazajā izstāžu zālē varēs skatīties neredzētas īsfilmas, kā arī iesaistīties sarunās ar filmu režisoru, žurnālistu un ceļotāju Olafu Okonovu.

Otrā stāva foajē būs skatāma mākslinieču Lienes un Maijas Mackus plastilīna figūriņu ekspozīcija no animācijas filmas «Hugo». 

Visa pasākuma garumā darbosies teātra nama kafejnīca «Diva Lounge».

  • Ieeja uz pasākumu bez maksas!
     
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu