«Ventspils» un «Jelgava» futbolisti izcīna otrās uzvaras (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas «SMScredit.lv Virslīgas» futbola čempionātā svētdien pie otrajām uzvarām jaunajā sezonā tika «Ventspils» un «Jelgava» komandas.

Čempionvienība «Ventspils» izbraukumā ar rezultātu 2:0 (0:0) pārspēja «Metta»/«Latvijas Universitāte» komandu.

Spēles pirmais puslaiks aizritēja līdzīgi, tomēr pēc pārtraukuma «Ventspils» ievērojami kāpināja spēles tempu, darbojoties daudz aktīvāk un mājinieki neilgā laika posmā ielaida divus vārtus. Rezultātu atklāja kurzemnieku vienības aizsargs Kaspars Dubra, kurš pēc stūra sitiena izspēles raidīja bumbu vārtos ar galvu, bet pāris minūtes vēlāk «Ventspils» pārsvaru dubultoja Krievijas futbolists Vadims Jančuks.

Citā spēlē pie otrā panākuma tikpat mačos tika arī «Jelgava» komanda, kas izbraukumā ar 2:1 (1:0) sīvā cīņā pārspēja 2012.gada Latvijas virslīgas uzvarētājus Daugavpils «Daugava».

Jau spēles 11.minūtē rezultātu atklāja Jelgavnieku spēlētājs Romāns Bespalovs, kurš veiksmīgi realizēja 11 metru soda sitienu, bet otrā puslaika sākumā «Daugava» pēc līdzīga scenārija spēja rezultātu izlīdzināt - 11 metru soda sitienu sekmīgi realizēja Edgars Jermolajevs (1:1).

Abas vienības bija ļoti tuvu, lai spēlē dalītu punktus uz pusēm, tomēr 88.minūtē savus otros vārtus spēlē guva Bespalovs, kurš ar precīzu brīvsitienu panāca vienībai uzvaru - 2:1.

Svētdienas trešajā cīņā «Skonto» savā laukumā tiksies ar Jūrmalas «Spartaks» komandu.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu