«Ventspils» un «Liepājas metalurga» futbolisti iekļūst Baltijas līgas pusfinālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

«Triobet» Baltijas futbola līgas pusfinālā otrdien iekļuva divi Latvijas klubi - FK «Ventspils» un «Liepājas metalurgs».

«Ventspils» ceturtdaļfināla atbildes spēlē ar 4:0 (2:0) savā laukumā pārliecinoši pieveica Tallinas «Flora».

Šajā mačā uzvarētājiem pa vieniem vārtiem guva Eduards Višņakovs, Oļegs Žatkins, Jevgeņijs Kosmačovs un nigērietis Ahmeds Abdultofiks.

Abu komandu pirmajā mačā «ventspilnieki» uzvarēja izbraukumā ar 1:0, tādējādi divu spēļu summā Latvijas klubs bija pārāks ar 5:0.

Tikmēr «liepājnieki» ceturtdaļfinālā atbildes cīņā ar 5:1 (2:0) savu skatītāju priekšā apspēlēja citu Latvijas klubu «Jūrmala-VV».

Uzvarētājiem šajā mačā pa diviem vārtiem guva Jevgeņijs Golovins un Vladimirs Kamešs, bet vēl reizi precīzi sita Roberts Savaļnieks. «Jūrmala-VV» labā vienīgos vārtus guva Rolands Krjauklis.

Abu komandu pirmā cīņa «Jūrmala-VV» laukumā noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu 1:1, līdz ar to divu spēļu summā ar 6:2 uzvarēja «Liepājas metalurgs».

Zīmīgi, ka abas komandas savā starpā tikās arī pagājušajā sestdienā, kad «liepājnieki» pretiniekus sagrāva izbraukumā ar 5:0.

Pārējos divos ceturtdaļfināla pāros pagājušās sezonas Latvijas čempionvienība Rīgas «Skonto» savā laukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 ar Panevēžas «Ekranas», bet Latvijas futbolista Igora Kozlova pārstāvētā «Šiauliai» savā laukumā cīnījās neizšķirti 0:0 ar Tallinas «Levadia».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu