«Ventspils» uzvar BBL mačā Liepājā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bkventspils.lv

Divu Baltijas Basketbola līgas (BBL) Latvijas komandu duelī šodien pagājušās sezonas turnīra spēcīgākā komanda BK «Ventspils» ar 75:62 (25:6, 13:25, 17:18, 20:13) izbraukumā pieveica «Liepāja»/«Triobet» komandu.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 18 punktiem bija Jānis Timma, bet pa 12 punktiem iemeta Lorenco Viljamss, Sandis Valters un Ronalds Zaķis. Viljamss arī izdarīja septiņas rezultatīvas piespēles, bet Zaķis tika pie 11 bumbām zem groziem. Tikmēr liepājniekiem rezultatīvākais ar 15 punktiem bija Ingus Jakovičs.

Kā ziņots, pirms mača «Ventspils» paziņoja par pārbaudes laika līguma pagarināšanu ar Krievijas centra spēlētāju Anatoliju Kaširovu, kurš šoreiz sešu minūšu laikā guva divus punktus un nopelnīja trīs piezīmes.

Pēc šī mača «Ventspils» ar četriem panākumiem piecās spēlēs pakāpās uz pirmo vietu B apakšgrupā, bet «Liepāja»/«Triobet» zaudējusi visās piecās šīs sezonas BBL cīņās un ir pēdējā, septītajā pozīcijā.

Katrā no turnīra trim apakšgrupām ir pa vienai komandai, kas pie uzvarām šosezon vēl nav tikusi.

«Ventspils» komanda šīs sezonas 12 spēlēs visos turnīros svinējusi 11 uzvaras, bet liepājnieki 13 mačos tikuši pie četriem panākumiem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu