Vēsta par izpletņlēcēju, kurš nolaidies Rīgas centrā [+video]

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Šodien ap plkst.12.30 līdzās viesnīcai «Radisson Blue Hotel Latvija», kas atrodas Elizabetes ielā 55, uz ielas braucamās daļas nolaidies izpletņlēcējs, aģentūru LETA informēja notikuma aculiecinieks Gints Feders.

«Sēdēju kafejnīcā un piepeši redzu - no viesnīcas jumta lec izpletņlēcējs, cits džeks uz Elizabetes ielas ar motociklu viņu sagaida, apturot satiksmi, izpletni iemet blakus stāvošā sarkanā mašīnā un visi aizbrauc. Taksisti mēģināja ķert, bet šie ātri bija prom,» stāstīja Feders.

Viņš ir pārliecināts, ka lēciens veikts no viesnīcas jumta un noteikti esot saistīts ar kādu no «brīvo lēcienu» kustības akcijām, kas patlaban ir populāras.

«Izpletņlēcējam pie ķiveres bija kamera, tātad tas tika filmēts. Sabiedroto klātbūtne liecina, ka tas bija plānots gājiens. Klātesošie bija tikpat pārsteigti kā es, bet aplaudēja un notikušo uztvēra ļoti labvēlīgi - kā nekā pēdējā gada diena un visādi brīnumi notiek,» sacīja aculiecinieks.

Tikmēr uzrunātie viesnīcas darbinieki par šādu stāstu bija pārsteigti. «Neesam šodien neko tādu redzējuši. Neviens nelēca. Turklāt nepiederoša persona mums nemaz nevarētu tik vienkārši tikt garām, kur nu ar lielu saini, kurā būtu izpletnis,» sacīja viesnīcas «Radisson Blue Hotel Latvija» apsardzes darbinieks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu