Vestbruks pēc ceļgala operācijas nespēlēs līdz decembrim (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pēc pārciestās ceļgala operācijas aptuveni līdz decembrim vienam no spēcīgākajiem NBA klubiem Oklahomasitijas «Thunder» nepalīdzēs Rasels Vesbruks.

Vienam no komandas līderiem labā ceļgala operācija tika veikta otrdien, kas nozīmē, ka viņš izlaidīs pirmās četras līdz sešas jaunās sezonas nedēļas.

Basketbolistam tika izoperēta tā pati kāja, kurai aprīlī bija nepieciešama meniska operācija. Savainojumu Vesbruks guva izslēgšanas turnīra Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijas otrajā spēlē, bet pēc tam atlikušajās sezonas daļā laukumā vairs neatgriezās.

Jāizceļ, ka Vesbruks, kurš kopā ar Kevinu Durentu veido vienu no spēcīgākajiem duetiem visā līgā, līdz tam savā piecus gadus ilgajā karjerā nebija izlaidis nevienu NBA čempionāta spēli.

Pagājušajā sezonā basketbolists vidēji mačā guva 23,2 punktus, izdarīja 7,4 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 5,2 atlēkušās bumbas.

«Thunder» komanda pērnajā sezonā nepārvarēja Rietumu konferences pusfināla barjeru, piekāpjoties Memfisas «Grizzlies» basketbolistiem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu