VID apstiprina: aizturēti «Vaškeviča cilvēki», kuri pildījuši bijušā šefa pasūtījumus (147)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) priekšnieces vietnieks Kaspars Čerņeckis apstiprina, ka Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) ir aizturējis divas Muitas kriminālpārvaldes amatpersonas, kas turpinājušas pildīt sava kādreizējā priekšnieka Vladimira Vaškeviča pasūtījumus.

Sarunā Latvijas Televīzijas raidījumā «Rīta Panorāma» Čerņeckis piekrita tam, ko vakar sociālās saziņas vietnē «Twitter.com» pavēstīja Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas vadītājs Ainars Latkovskis (V). Proti – deputāts rakstīja, ka KNAB pieķertās Muitas kriminālpārvaldes amatpersonas «esot Vaškeviča cilvēki, kuri turpinājuši pildīt bijušā šefa pasūtījumus».

«Te jāpiekrīt Latkovska kungam,» sacīja VID amatpersona.

«Man ir zināms diezgan daudz par šo lietu, bet man nav tiesību to komentēt. Iespējams [šajā lietā] būs vēl kādi citi pavērsieni,» teica Čerņeckis.

Viņš vienlaikus arī apstiprināja, ka KNAB aizturējusi Muitas kriminālpārvaldes darbiniekus par 4000 eiro pieņemšanu no noziedzīgām personām.

LETA atgādina, ka Vladimirs Vaškevičš ir bijušais Muitas kriminālpārvaldes priekšnieks un šobrīd no amata atstādināts Finanšu ministrijas ierēdnis, kurš apsūdzēts korupcijas noziegumos

<em><strong>KNAB sāk kriminālprocesu par iespējamu VID Muitas kriminālpārvaldes amatpersonu kukuļošanu.</strong></em>

Komentāri (147)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu