VID darbinieki atrod atjautīgā veidā paslēptas kontrabandas cigaretes (63)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts ieņēmumu dienests/LETA

Valsts ieņēmumu dienesta (turpmāk – VID) muitas amatpersonas, veicot muitas kontroles pasākumus uz Latvijas-Baltkrievijas robežas, novērsa mēģinājumu nelegāli pārvietot 403 600 cigaretes ar Baltkrievijas Republikas akcīzes nodokļa markām. Cigaretes atradās slēptuvē automašīnas piekabes grīdā, «Apollo» informēja VID.

2014.gada 5.februārī, Pāternieku muitas kontroles punktā VID muitas amatpersonas, veicot Latvijā iebraucošās kravas automašīnas kontroli, atklāja, ka transportlīdzekļa piekabes – saldētavas grīdā ir izveidota slēptuve ar lūkām, kurā atradās cigaretes.

Kontroles rezultātā tika izņemtas 403 600 cigaretes «Winston Blue» ar Baltkrievijas Republikas akcīzes nodokļa markām.

Tajā pašā dienā lietas materiāli nodoti VID Muitas kriminālpārvaldei kriminālprocesa uzsākšanai saskaņā ar Krimināllikuma 190.panta 1.daļu. 2014.gada 5.februārī VID Muitas kriminālpārvaldē uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 190.panta 3.daļas par kontrabandu lielā apmērā.

Komentāri (63)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu