Video: Austrālijā glābēji dramatiskos apstākļos izglābj jaunieti (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Austrālijā, Kvīnslendas štatā, tropiskā ciklona izraisītajos plūdos īpaši bīstamos apstākļos izglābts kāds jaunietis, ziņo Austrālijas mediji.

Video redzami apstākļi, kādos izglābj puisi, kurš bezpalīdzīgi pieķēries pie plūdu apskalota koka. Redzams, ka glābējs spēcīgajos plūdos apdraud arī savu dzīvību.

Glābēju brigādēm plūdu izraisītajos apstākļos darba netrūkstot, jo izsaukumi tiek saņemti no visām bīstamajām zonām.

Kvīnslendas štata austrumu krastā vairākas pilsētas ir izolētas, galvenie ceļi ir neizbraucami vairākās vietās, apgrūtinot iedzīvotāju pārvietošanos.

Sinoptiķi informē, ka tropiskais ciklons izplatījies austrumu piekrastes rajonos, pakāpeniski virzoties uz dienvidiem, savā ceļā radot postījumus vairākās pilsētās.

Iepriekš Kvīnslendā vairākas nedēļas bijis ilgstošs sausuma periods. Lietus zemkopjiem devis cerību, ka zeme kļūs auglīgāka, taču, ja plūdi turpināsies šādos apmēros, tie atstās negatīvas sekas uz apstrādājamo lauksaimniecības zemi.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu