Video: Auto apzadzējam ne viss izdodas kā plānots (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Lielbritānijā kādu automašīnas bampera zagli izdevies notvert ar auto reģistratora uzņemtā video palīdzību, ziņo «Daily Mail».

Kad automašīnas īpašnieks Maikls Tomass atgriezās pie sava iemīļotā «Volkswagen» kempera, viņš pamanīja, ka viņa spēkratam trūkst priekšējā bampera, kuru viņš pavisam nesen bija speciāli pasūtījis. Īpašajam automašīnas sporta aprīkojumam Tomass bija iztērējis 2000 sterliņu mārciņas jeb mazliet vairāk nekā 2400 eiro.

Attopoties no pirmā pārsteiguma, viņš sazinājās ar policiju un apskatīja auto reģistratora uzņemto video, kurā zagļa seja bija labi saskatāma. Videomateriālu viņš nodeva policijai un arī ievietoja «Facebook» ar lūgumu zagli atpazīt.

Liecinieki publicētajā materiāla ātri atpazina 25 gadus veco Danielu Gordonu, kurš drīz pēc tam tika aizturēts. Viņš skaidroja, ka zadzis bamperi, jo tieši tāds esot bijis nepieciešams viņa draugam. Gordons zagto detaļu pārdevis par 100 mārciņām (120 eiro).

Izmeklēšanā noskaidrojies, ka aizturētais vīrietis policijas redzeslokā līdz šim nonācis jau 12 reizes. Viņam tika piespriests 12 mēnešu sabiedriskais darbs, kā arī obligāts narkotiku rehabilitācijas kurss.

Viņa aizstāve skaidroja, ka Gordons sirgst ar depresiju un viņš ir nonācis nopietnā atkarībā no kokaīna. Lai to apmierinātu, viņam dienā esot nepieciešamas narkotikas 100 mārciņu vērtībā.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu