Video: Bertāni un Strēlnieks «Adidas Eurocamp» nometnē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/«Apollo»

Pirms pāris dienām Itālijas pilsētā Trevīzo noslēdzās «Adidas Eurocamp» nometne, kurā piedalījās arī trīs Latvijas basketbolisti - brāļi Dāvis un Dairis Bertāni, kā arī Jānis Strēlnieks. Treniņus puišiem vadīja Ņujorkas «Knicks» trenera asistents Kenijs Atkinsons.

Dāvis iepriekš sarunā ar «Apollo» atzina, ka ir pieteicies Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) draftam. «Iespēja, ka mani varētu izvēlēties NBA drafta pirmajā kārtā ir daudzmaz reāla un daudzi ir teikuši, ka izredzes ir, taču tas vēl neko negarantē un drafts jebkurā gadījumā ir risks. Man būtībā tas neko nemaina - vai mani izvēlas pirmajā kārtā vai otrajā, jo tāpat vēl vismaz gadu palikšu Slovēnijas klubā Ļubļanas «Union Olimpija»,» norādīja Bertāns jaunākais.

Trevīzo nometnē ir bijušas sarunas ar NBA klubu pārstāvjiem, taču par tām sīkāk basketbolists gan nevar stāstīt. Pēc Bertāna sacītā par spēlētāju interesi izrāda vairāk kā pieci NBA klubi, taču basketbolists pats izzvejot savu laimīgo zivtiņu nēvēlas. Var noprast, ka viss ir klubu saimnieku rokās, bet Dāvim galvenais bija atrādīties komandu pārstāvjiem.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu