Video: «Dakaras» rallija dalībnieks atrod savu komandas biedru dīvainā stadijā (41)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

«Dakaras» rallija piektā etapa laikā motobraucējs Žerards Farrs Guels tuksnešainās trases malā negaidīti pamanīja savu komandas biedru Enriku Martī Fliksu, kurš puskails gulēja ēnā un bija savādā dezorientācijas stadijā, ziņo ārvalstu mediji.

Flikss pirms tam bez pārtraukuma vairāku stundu garumā uz sava motocikla bija braucis pa tuksnesi. Viss, ko viņš varēja atcerēties, bija tas, ka apsēdies ēnā un izģērbies, lai ātrāk atdzistu.

Neilgi pēc tam viņu savādajā stāvoklī atradis komandas biedrs, kurš izsauca palīdzību un Flikss uz nestuvēm tika ienests helikopterā, kurš cietušo nogādāja slimnīcā. Mediķi konstatēja, ka motobraucējs ir cietis no pārkaršanas un dehidrācijas.

Tagad sportistam atkal klājas labi, viņš savā «Twitter» kontā visiem sirsnīgi pateicās par atbalstu un skaidroja, ka šī bija viņa pirmā piedalīšanās «Dakaras» rallijā.

Komentāri (41)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu