Video: Izdevies iemūžināt nezināmu zemūdens «monstru»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Aprīļa beigās internetā parādījies videomateriāls, kurā redzams kāds pagaidām nezināms zemūdens radījums, kas atgādina milzīgu medūzu ar ļoti izteikti redzamiem iekšējiem orgāniem, vēstī ārvalstu mediji.

Videomateriāls ievietots interneta vietnē «Youtube», taču nav zināms ne tā autors, ne kur tieši video uzņemts.

Daudzi ārvalstu mediji jau aprakstījuši radījumu kā nezināmu zemūdens monstru, taču nevienam tā arī nav izdevies noskaidrot, kas ir šis radījums. Arī «Youtube» pie šī video izvērtusies diskusija par to, kas tas varētu būt.

Versijas par to, kas tas ir par «monstru» ir dažādas – vieni uzskata, ka tas ir kāds līdz šim nezināms zemūdens radījums, taču citi domā, ka videomateriāls ir viltojums, lai maldinātu skatītājus.

Portāla «Nine News» žurnālisti prasījuši speciālistu viedokli.

Austrālijas Universitātes biologs Daniels Betčers sacījis, ka viņam nav nekādas nojausmas, kas tas ir par radījumu. Tādu «medūzu» viņš nav nekad redzējis. «Vienīgais, ko varu teikt, tas ir kāds ļoti rets un nezināms dzīvnieks,» – tā profesors.

Citi eksperti domā, ka kādam entuziastam izdevies uzfilmēt retu medūzu, kas tiek dēvēta par Deepstaria enigmatica. Cita versija – tā ir medūza Stygiomedusa gigantea, kuru pēdējo 110 gad laikā izdevies vien redzē 114 reizes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu