Video: Kāds BMW vadītājs nobrauc lejā pa «Rokija» kāpnēm (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aculiecinieki nofilmējuši kādu BMW automašīnu, kuras vadītājs savā spēkratā nobraucis lejā pa Filadelfijas Mākslas muzeja pakāpieniem, pēdējo posmu pieveicot atmuguriski, ziņo portāls «Carscoops.com».

Portāla autors pats bija kļuvis par liecinieku pārdrošajam auto manevram un viņa uzņemtajā video redzams, kā vadītājs pēc nokļūšanas lejā pa kāpnēm vēl veic «goda apli» un tad visai agresīvā manierē pazūd no notikuma vietas.

Policija jau ir izdevies noskaidrot autovadītāja identitāti un tā aprēķinājusi, ka kāpnēm radīti bojājumi 8000 ASV dolāru apmērā. Tomēr policija vēl nesteidzas ar soda piedzīšanu, jo grib noskaidrot, vai vadītājs nokļuvis uz kāpnēm kādu mehāniska auto defekta dēļ.

Pats auto vadītājs apgalvo, ka mašīna pati sākusi ripot lejā pa kāpnēm. Viņš vēl paspējis tajā ielēkt, bet tad viņam vairs nekas cits neesot atlicis, kā braukt līdz lejai. Vēlāk internetā parādījās vēl viens incidenta videomateriāls, kurā liecinieki apstiprina vadītāja teikto.

Filadelfijas Mākslas muzejs ir pazīstams ne tikai ar savu plašo mākslas darbu kolekciju, bet arī ar savām 72 pakāpienus augstajām «Rokija» kāpnēm. Tās iekļuvušas filmas «Rokijs» leģendārajā epizodē, kurā galvenās lomas atveidotājs Silvestrs Stallone savu skrējienu cauri pilsētai noslēdz ar sprintu pa šīm kāpnēm.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu