Video: Ko rīdzinieki saka par vēlēšanu rezultātiem? (342)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Ekrānuzņēmums

Pašvaldības vēlēšanu rezultātus Rīgā rīdzinieki uztver ar dalītām sajūtām - vieni priecājas, ka joprojām varēs braukt sabiedriskajā transportā par brīvu, citi ir vīlušies un uz labākiem dzīves apstākļiem nākotnē necer.

Latvijas Televīzija 2.jūnija rītā aptaujāja cilvēkus Rīgas Centrāltirgū.

«Man personīgi [Rīgas mērs Nils] Ušakovs ir ļoti daudz pāri darījis. Viņš faktiski paraksta dokumentus, kurus nav lasījis. Ja tāds mums mērs, priekš kam mums tāds vajadzīgs?» savu viedokli Latvijas Televīzijai skaidroja kāda kundze.

Kāda cita kundze pauda neviltotu sajūsmu: «Es par Ušakovu, tikai. Kāpēc? Tāpēc, ka viņš mūsu - pensionāru - labā ļoti daudz ko izdarījis.Tagad atbraucu ar mazdēlu uz tirgu - viņš brauca bez maksas un es braucu. Tā kā es tikai par Ušakovu.»

«Ļoti daudzi rīdzinieki aizbraukuši. Tie kas te palikuši, viņi vairāk balso par Ušakovu,» secināja kāds rīdzinieks.

«Jūs nekad nedabūsiet to, ko jūs gribiet, draugi mīļie! Tikai tāpēc, ka idiotu bars vienmēr izvēlēsies idiotu,» skarbs savos secinājumos bija kāds neapmierināts vēlētājs.

Netrūka arī tādu, kas par vēlēšanām nebija interesējušies vispār, jo zaudējuši ticību politiķiem.

Plašāk skaties Latvijas Televīzijas sagatavotajā materiālā!

Komentāri (342)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu