Video: Krievijā tiesā autovadītāju, kurš alkohola reibumā notriecis 18 cilvēkus (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

9.martā Krievijas pilsētā Voroņežā kāds  autovadītājs zaudēja kontroli pār savu spēkratu un iebrauca cilvēku pūlī, notriecot 18 cilvēkus. Tiesu medicīniskā ekspertīze noskaidrojusi, ka vīrietis negadījuma brīdī bijis stiprā alkohola reibumā, vēsta Krievijas mediji.

Negadījuma izmeklēšanas gaitā autovadītājs atzinās, ka pirms traģiskā negadījuma izdzēris pudeli degvīna, viņa asinīs tika konstatētas 1,04 promiles alkohola.

Autovadītājs ar savu «Volvo» markas automašīnu nogalināja piecus cilvēkus, vēl desmit personas guva dažādas pakāpes savainojumus. Negadījums noticis četros no rīta pie kādas kafejnīcas, vadītājs ar savu automašīnu ietriecās ārā stāvošajā cilvēku pūlī un pēc tam aizbēga no notikuma vietas.

Viens no cietušajiem pēc negadījuma stāstīja, ka automašīnas vadītājs pēkšņi zaudējis kontroli pār savu spēkratu, šķērsojis pretējā virziena braukšanas joslu un lielā ātrumā ietriecies cilvēku pūlī.

Sarunā ar tiesnesi autovadītājs gan savu vainu īsti nesaskata un uzver, ka lieta tiek izskatīta tikai tādā veidā, lai viņu atzītu par vainīgu, viņš negadījumā vaino kādu smago auto, kas licis viņam zaudēt kontroli pār savu spēkratu.

Viņš tiek apsūdzēts pēc panta par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā un divu vai vairāku cilvēku nogalināšanu.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu