Video: Madonnu koncertā izsvilpj par aicinājumu balsot par Obamu (25)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Kad popdīva Madonna sestdien koncertā Ņūorleānā aicināja fanus ASV prezidenta vēlēšanās atdot savu balsi par Baraku Obamu, vairāki apmeklētāji izsvilpa dziedātāju vai arī pameta koncerta norises vietu.

«Vai esat reģistrējušies vēlēšanām?» viņa jautāja koncerta apmeklētājiem. «Man vienalga, par ko jūs balsojat, ja vien jūs balsojat par Obamu.»

Taču, izdzirdot fanu svilpienus, Madonna centās mīkstināt iepriekš teikto. «Es runāju nopietni, man vienalga, par ko jūs balsojat. Neuzskatiet šo privilēģiju par pašsaprotamu. Ejiet balsot,» viņa piebilda.

Par popmūzikas karalieni dēvētā dziedātāja «MDNA» koncertturnejas laikā vairākkārt izsaukusi fanu vai politiķu sašutumu. Pagājušajā nedēļā fani pauda sašutumu par dziedātājas vicināšanos ar spēļu ieročiem koncertā Denverā, kad tikai jūlijā blakus esošajā Aurorā notika traģiska apšaude.

Savukārt Francijas galēji labējā partija «Nacionālā fronte» (FN) jūlijā draudēja iesūdzēt Madonnu tiesā par kādā citā koncertā Parīzē demonstrētu videoklipu, kurā tās līdere Lepēna redzama ar svastiku uz pieres.

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu