Video: Mūziķis Dons laiž klajā jaunu singlu «Atbilde» un izziņo sesto papildkoncertu (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dons laiž klajā otro singlu «Atbilde» no 14.februārī gaidāmā albuma «Varanasi» un izziņo sesto koncertu «Palladium», tas notiks 20.februārī.

««Atbilde» ir sarakstes turpinājums dziesmai «Pēdējā vēstule». Atbildes uz lieliem un samilzušiem jautājumiem parasti mēdz būt vienkāršas un īsas. Manuprāt šis ir viens no siltākajiem un jaukākajiem tekstiem ko Ingus jebkad ir uzrakstījis, tas man emocionāli ir ļoti tuvs,» saka Dons.

Dziesmas teksta autors ir Ingus Bērziņš, mūzikas autors Artūrs Šingirejs. Ierakstā piedalījās Mārcis Auziņš un Rūdolfs Budze. Dziesma ierakstīta studijās «Mute» un «Sound Division Studios», to producēja un miksēja Rūdolfs Budze, bet māsterēja Jānis Zaneribs.

Dons izziņo sesto «Varanasi» koncertu «Palladium» 20.februārī, pirmie trīs koncerti 14., 15., 16.februārī jau izpārdoti, uz koncertiem 17., 18.februārī vēl ir iespējams iegādāties biļetes, taču to skaits strauji samazinās. Biļetes uz «Varanasi» koncertiem iespējams nopirkt «Biļešu paradīzes» kasēs un «bilesuparadize.lv».

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu