Video: Nelāgi beidzas mēģinājums labot Ginesa rekordu tāllēkšanā ar auto (31)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Otrdien pieredzējušais autosportists un profesionālais slēpotājs Gerlēns Čičerī Francijā mēģināja pārspēt Ginesa rekordu un ar savu īpaši sagatavoto «Mini Countryman» mēģināja veikt 110 metrus tālu lēcienu, taču viss nenoritēja kā plānots.

Veicot lēcienu, Čičerī spēkrats īsi pirms piezemēšanās sasvērās uz priekšu un 110 metrus tālais lēciens noslēdzās ar neskaitāmiem kūleņiem, kurus, lielā ātruma dzīta, veica automašīna.

Pēc negadījuma sportists gan pats spējis izkļūt no sava spēkrata. Viņš pēc tam nogādāts slimnīcā, kur viņam veiktas medicīniskās pārbaudes. Pagaidām viņam konstatēti tikai virspusēji savainojumi. Čičerī «Facebook» lapā ierakastīts, ka viņam jau klājoties labāk, viņš arī jau vairākas reizes noskatījies negadījuma video, lai saprastu, kas lēcienā nogājis greizi.

Čičerī mēģināja pārspēt 2011.gadā Tannera Fosta uzstādīto 101,2 metru tālo lēcienu. Lai to paveiktu, viņš savu «Mini» aprīkojis ar papildu 1000 zirgspēku jaudu.

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu