Video: Norvēģijā parādījusies gājēju pāreja, kura jāšķērso «ērmīgā» gaitā (38)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Norvēģijas pilsētas Erie vadība nolēmusi godināt leģendāro britu televīzijas šovu «Monty Pyton’s Flying Circus» un uzstādīt pilsētā gājēju pārejas zīmi, kas tās šķērsotājus aicina būt radošiem, ziņo britu mediji.

Uz gājēju pārejas ceļazīmes attēlots viens no «Dīvaino gaitu ministrijas» piedāvātajiem pārvietošanās variantiem, tagad katrs gājējs šo pāreju var šķērsot pēc sava prāta, neuztraucoties par kompetento iestāžu reakciju, skaidro viens no mākslinieku apvienības «Kreativiteket» dalībniekiem, kas ir šīs ceļazīmes autori.

Ceļazīmes uzstādīšanas, protams, saskaņota ar pilsētas domi, taču ne visi pašvaldības pārstāvji to uztvēruši ar lielu entuziasmu. Daži uzskata, ka tā tomēr apdraud satiksmes drošību un uzsver, ka jaunā ceļazīme tur drīkst atrasties tikai uz ierobežotu laiku.

Redzams, ka gājējiem pievienotajā video atļauja šķērsot pāreju «brīvā stilā» sagādā diezgan daudz jautrības un, šķiet, ka arī autovadītājiem pret to nekas nav iebilstams.

Komentāri (38)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu