Video: Objekts nav nodots ekspluatācijā, bet asfalts jau brūk kopā (137)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Objekts vēl nav nodots ekspluatācijā, bet asfalts uz veloceliņa jau saplaisājis, nogāzes nobrukušas un zaļā zona pārpurvojusies. Šāda aina paveras Tukumā šovasar rekonstruētā ielā, vēsta Latvijas Televīzija (LTV).

Zemītes ielā Tukumā gandrīz divu kilometru garumā iela ieguvusi jaunu segumu, izbūvēts arī celiņš gājējiem un velosipēdistiem. Tomēr vēl pirms rekonstruētā posma atklāšanas, rudens lietavas pierādīja, ka zaļā zona grimst ūdenī, un ūdens jau izskalojis arī svaigi uzlikto asfaltu uz ietves un sabojājis nogāzes.

Gan Tukuma domes komunālais dienests, gan būvuzraugs jau septembra sākumā fiksējuši pirmās problēmas, bet divas nedēļas vēlāk kļuvis skaidrs, ka ar projektā paredzēto lietus ūdens novadīšanas metodi nekādi nepietiks. Tad arī pieņemts lēmums iebūvēt gūlijas un arī dažas caurtekas, kas projektā nebija paredzētas. No nodokļu maksātāju maciņiem papildus tas prasīja apmēram 10 000 latu, tomēr problēma netika atrisināta.

Tukuma domes vadība savu vainu nekvalitatīvajā projektā nesaskata.

Skaties LTV sižetā.

Komentāri (137)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu