Video: Odesas iedzīvotāji asprātīgi aicina Putinu «doties mājās» (109)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Ukrainas pilsētā Odesā, kura ir zināma arī kā Ukrainas humora galvaspilsēta, tapis video, kurā krievvalodīgie pilsētas iedzīvotāji «liek Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam doties mājās». 

Kāds odesietis «sarunā» ar Putinu uzsver, ka kaimiņi tik slikti neuzvedas pat komunālajos dzīvokļos Odesā, tāpēc Krievijas prezidentam ir jānorauj ūdens, jāizslēdz gaismas un jāatgriežas mājās.

Kāda sieviete dotu priekšroku, ja Putins pats personīgi ierastos viņu aizsargāt, nevis sūtītu uz Ukrainu karavīrus un tankus. Tā kā šāds risinājums kundzi neapmierina, tāpēc viņa liek doties Putinam mājās.

Savukārt kāds krievs Ņujorkā «pasaka Putinam», ka arī Ņujorkā ir daudz krievu, tāpēc tiek uzdots jautājums, vai Putins nevēlētos aizsargāt arī viņus.

Kāds vīrietis pastāsta, ka karavīri Krimā, kuri nav no Krievijas, ieņem administrācijas un ostu. Tieši tāpēc Putinam tiek ieteikts doties mājās, kamēr pie viņa vēl nekas nav ieņemts. Sarunas noslēgumā zvana mobilais telefons, kur zvana Viktors Janukovičs. Taču vīrietis liek Janukovičam pagaidīt vēl 100 gadus, lai varētu runāt.

Komentāri (109)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu