Video padoms: Kā veiksmīgi dienas grimu pielāgot vakaram

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Vasaras siltajos vakaros noteikti neiztikt bez kāda svinīga pasākuma vai ballītes, uz kuru gribas īpaši saposties. Ja vakarā ir paredzēts kāds pasākums, tad dienas make-up var izvēlēties spilgtu, tomēr tas vēl nenozīmē, ka tāds tas izskatīsies arī mākslīgajā apgaismojumā. Šajā sērijā pastāstīsim to, kā dienas make-up var veiksmīgi pielāgot vakaram, panākot vēlamo efektu un akcentu visam tēlam.

Veidojot vakara make-up, varam pastiprināt akcentus, ko izcēlām dienas grimā. Vēlamā efekta panākšanai, veiksmīgi var izmantot kaut ko spīdošu. Lielākoties šo lomu izpilda parastais perlamutrs, ko liekam uz izceļamām zonām – vaigu kauliem, virs plakstiņa, zem acīm, bet noteikti neskarot T-zonu: pieri, degunu un zodu, ko parasti vēlamies padarīt nespīdošu. Tāpat vakarā vienmēr var pievienot vairāk sārtuma vaigiem, kā arī lūpu spīdumu. Jāatzīmē, ka Jūs varat variēt ar spīduma daudzumu un krāsām – viss ir atkarīgs no pasākuma, ko plānojat vakarā apmeklēt.

Make-up noslēpumus atklāja vizāžiste – Irina Sališa, sadarbībā ar MALEVICH BEAUTY STUDIO, izmantojot MICABELLA un ARTECURA REVEBEL kosmētiku. 

Ceram, ka šie atklātie skaistuma noslēpumi ļaus Jums izskatīties skaisti un krāšņi!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu