Video: Pētot navigācijas ierīci, kāds amerikānis gandrīz ietriecas policijas auto (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV, Bostonā kāds autovadītājs bijis tik aizņemts ar maršruta pētīšanu savā navigācijas ierīcē, ka braucot tunelī gandrīz ietriecies policijas automašīnā, kas ar ieslēgtām bākugunīm stāvējusi malējā joslā, ziņo «Bostonherald.com».

24 gadus vecais Džerijs Lins sēdējis pie īrēta auto stūres un bijis norūpējies par to, vai navigācijas ierīce viņu tiešām ved uz mājām. Iebraucot tunelī, viņš arī nebija pamanījis, ka ievērojami pārsniedz pieļaujamo braukšanas ātrumu. Tad viss norisinājās ātri. Paceļot acis no navigācijas ierīces, Lins pēdējā brīdī pamanīja priekšā stāvošo policijas auto. Spiežot pa bremzēm un izvairoties no sadursmes ar policijas auto, jaunais vadītājs zaudēja kontroli pār savu transporta līdzekli un gandrīz ietriecās tuneļa pretējā apmalē.

«Navigācijas ierīce bija novērsusi manu uzmanību. Es tā īsti nebiju pievērsis uzmanību savam braukšanas ātrumam. Es tikai centos pēc iespējas ātrāk nokļūt mājās. Es tikai īsi uzmetu skatienu ceļam, lai redzētu, kur braucu,» situāciju apraksta Lins. Tajā brīdī viņš ieraudzījis policijas auto, bremzējis un sācis nekontrolēti slīdēt pa brauktuvi.

Autovadītājs sodīts par ātruma pārsniegšanu, ceļa marķējuma neievērošanu un nolaidīgu braukšanu. Navigācijas ierīces lietošana neattiecas uz telekomunikāciju ierīču neatļautu lietošanu braukšanas laikā.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu