Video: Priekš kam skaistumkaralienei smadzenes, ja ir citas «lietas» (85)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Piedāvājam apskatīt fragmentu no Borisa Soboļeva dokumentālās filmas «Kronētās būtnes». Konkrētajā ainā iemūžināta Inna Žirkova. Kaļiņingradas modele Krievijā plašāk zināma kā izlases futbola spēlētāja Jurija Žirkova laulātā draudzene.

Inna modeļu biznesā ir no 14 gadu vecuma. Viņa kronēta par «Miss Kaļiņingradu» un viņai bija paredzēta dalība konkursā «Miss Krievija», tomēr slimības dēļ šis pasākums gāja secen. Tomēr par skaistāko Krievijā - nu jau sievas statusā - viņa gan kļuva.

Soboļevs nolēma lūgt interviju «Mrs Krievijai 2012», talkā ņemot konkursa nolikumu un ar jautājumiem pārbaudot daiļavas atbilstību titulam.

Intervijā atklājas, ka Innai nav gadījies strādāt sociāli aktīvu darbu, kas sniegtu labumu sabiedrībai. Laikam, jau vispār strādāt nav īsti gadījies.

Pati Inna īsti nezina, kā viņa «paņēmusi» žūriju. Skaistuma karaliene piekrīt Soboļeva minētajam terminam - erudīcija. Tieši tā palīdzējusi uzvarēt, jo Inna vienmēr ieradusies brokastīs sakopta, sakrāsota, sapucēta un garā kleitā... ?!? Tāda, lūk, erudīcija.

Tad Žirikovu pārsteidz «negaidītais jautājums» - vai Saule riņķo ap Zemi, vai Zeme ap Sauli?

Innas radošie talanti - no dziļās bērnības apgūtā klavierspēle - gan izrādās no viņas «ļoti tāls lauciņš», kad intervētājs lūdz nosaukt Oginska «Polonēzes» autoru.

Šī intervija veikta Soboļeva dokumentālās filmas ietvaros par to cik «godīgi» notiek šādi konkursi - kā uzvarētājas vieta tiek nopirkta. Filmas pilnā versija:

Komentāri (85)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu