Video: Smaga izgāšanās - Čehijas prezidents oficiālā pasākumā ierodas piedzēries (185)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube

Čehijas prezidents Milošs Zemans strauji kļūst par video koplietošanas vietnes «YouTube» zvaigzni, kurā ievietots video, kā prezidents ceturtdien oficiālā pasākumā ierodas kārtīgi piedzēries.

Zemans ceturtdien apmeklēja kronēšana dārglietu prezentācijas pasākumu, taču tur viņš ieradies grīļīgā solī un gandrīz nogāzies, pēdējā brīdī pieturoties pie sienas.

Pēc aculiecinieku teiktā, kamēr restauratori izlikuši karaļu kronēšanas dārglietas, Zemans ievērojami šūpojies. Brīžiem šūpošanās bijusi tik intensīva, ka apkārtējiem radušās nopietnas bažas par svētā Vāclava kroņa drošību, tomēr prezidents noturējies stāvus.

Zemana preses dienests paziņojis, ka prezidents saķēris gripas vīrusu un vienkārši slikti juties.

Tomēr čehu blogeri izpētījuši, ka Zemans dažas stundas pirms tam apmeklējis pieņemšanu Krievijas vēstniecībā par godu Uzvaras dienai un tur ieradies itin možs. Vēstniecībā iedzerts pat oficiālu runu laikā televīzijas kameru priekšā. No vēstniecības Zemans jau izgājis «galīgi piedzēries», raksta čehu blogeri.

Par oficiālo versiju smejas arī valdībā. Kā norādījis Čehijas finanšu ministrs Miroslavs Kalouseks, «Kronēšanas regālijām - kronim, scepterim un zizlim - gandrīz pievienojās arī zobens». Čehu valodā žargonā «izmest zobenu» nozīmē vemt.

Zemans prezidenta amatā tika ievēlēts šogad pirmajās vispārējās vēlēšanās Čehijas vēsturē un amatā stājās 8.martā.

Komentāri (185)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu