Video: Talantu žūriju pārsteidz vīriešu cietuma uzraudze (49)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Lielbritāniju pārņēmušas talantu šova «X factor» jaunās sezonas kaislības. Pilnā sparā norit noklausīšanās. Kā ierasts, par skatuves zvaigznēm kļūt gribošo cilvēku rindās ir gan tādi, kuriem dziedāšana galīgi nepadodas, gan tādi, kuriem tas padodas pat ļoti labi. Vislielākais prieks un pārsteigums par «klusajiem ūdeņiem», kuriem skatuve ir sen lolots, bet slepens sapnis.

Viena no tādām - 35 gadus vecā Sema Beilija no Lesteras. Viņai ir divi bērni un sunītis, kurš, kā atklāj pati konkursante ir kurls - Sema joko, kas tas laikam viņas dziedāšanas dēļ... Žūriju visvairāk pārsteidza Semas maizes darbs - viņa ir cietuma uzraudze vīriešu cietumā.

Sema pirms priekšnesuma bija ļoti satraukusies, jo, kā pati atzīst, viņai vairs nav 21 un skatuves māksliniekam esot svarīgs izskats. Tomēr, atbalstīt Semu līdzi atnākušais vīrs viņu mierināja, sakot, ka galvenais esot balss.

Sema latiņu pacēla augstu, izvēloties Bejonsas dziesmu «Listen»:

Komentāri (49)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu