Video: Vīrietis no Latvijas ar savu rīcību šokē Lielbritāniju <i>[brīdinām, nepatīkami!]</i>

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Ekrānuzņēmums

Lielbritāniju šokējusi kāda vīrieša no Latvijas rīcība.

Interneta vietnē «Youtube» publiskots video, kurā redzams, kā uz ielas kāds vīrietis noliecies, lai sasietu kurpju auklas. Pēkšņi viņam negaidīti pieskrien kāds svešinieks un ar kāju iesper pa seju, atstājot bezpalīdzīgo upuri guļam zemē.

«Daily Mail» vēsta, ka vainīgais ir 22 gadus vecais Vitālijs Zavjalovs. Lielbritānijas medijos vīrieša vārdam pievienota galotne «s», kas liecina, ka viņš ir no Latvijas.

Video šonedēļ tika izrādīts tiesas sēdes laikā Viganā, kur pagājušā gada 8.decembrī notika incidents. Pirms incidenta Zavjalovs esot lielos daudzumos lietojis alkoholu un savu upuri tiesā neatpazina. Zavjalovs apgalvo, ka viņam esot kauns par notikušo.

Vīrietim piespriests četru mēnešu ieslodzījums ar soda izpildes atlikšanu uz 12 mēnešiem. Tāpat Zavjalovam piespriestas 250 stundas sabiedriskā darba un 600 mārciņu kompensācijas izmaksa cietušajam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu