Vidusskolēni var pieteikties trīs dienu sagatavošanas kursiem matemātikā (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gatis Dieziņš/LETA

Nu jau par tradīciju kļuvušie Banku augstskolas organizētie īsie sagatavošanas kursi matemātikā šogad notiks 25., 26. un 27.martā – 12.klašu skolēnu brīvlaikā.

Kursus vadīs Banku augstskolas Uzņēmējdarbības un biznesa informātikas katedras docents, matemātikas pasniedzējs, daudzu grāmatu autors Dainis Kriķis. Sagatavošanās kursus aicināti apmeklēt vidusskolu pēdējo klašu skolēni un absolventi.

Kursos tiek nostiprinātas, papildinātas un sistematizētas zināšanas matemātikā, kas palīdz sagatavoties valsts centralizētajam eksāmeniem. Kursu laikā jaunieši arī uzzina par prasībām, kādas tiek izvirzītas topošajiem Banku augstskolas studentiem.

Īso matemātikas sagatavošanas kursu noslēgumā dalībniekiem ir iespējas kārtot pārbaudījumus testa veidā un saņemt sertifikātu, kas sniedz priekšrocības, kļūstot par Banku augstskolas studentu. Informāciju par pieteikšanos kursiem atradīsit Banku augstskolas mājaslapā:

http://www.ba.lv/kursi/sagatavosanas_kursi/isie_kursi

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu