Vieglā un kravas auto sadursme Saldus novadā: ir cietušie

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: compscigrad, CC BY-NC-SA 2.0

Vakar Saldus novadā vieglās un kravas automašīnas sadursmē cietis bērns un nepilngadīga jauniete.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Liepājas šosejas 122.kilometrā sadūrās automašīna «VW Golf Variant» un kravas automašīna «Volvo». Avārijā cieta vieglās automašīnas pasažieri - 2004.gadā dzimusi meitene un 1997.gadā dzimusi jauniete. Abas cietušās ar traumām nogādātas slimnīcā.

Savukārt Rīgā, Dzirciema ielā, 1953.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Audi» notrieca gājēju, 1924.gadā dzimušu sievieti, kura ar lūzumiem nogādāta slimnīcā.

LETA jau ziņoja, ka vakar ap plkst.20 Rīgā, Mūkusalas ielā, automašīna «VW» notrieca divus gājējus. No gūtajām traumām notikuma vietā nomira 20 gadus veca jauniete un vēl viena sieviete ar traumām nogādāta slimnīcā. Slimnīcā nogādāts arī transportlīdzekļa vadītājs.

Kopumā pagājušajā diennaktī valstī reģistrēti 56 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 11 cilvēki un viens cilvēks gāja bojā.

Rīgas reģionā vakar reģistrēts 31 negadījums, kuros cietuši seši cilvēki un viens cilvēks gāja bojā.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturējuši astoņus autovadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniegusi atļauto normu. Rīgas reģionā aizturēti divi iereibuši autovadītāji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu