Vieglās automašīnas notriektai gājējai pārbrauc kravas automašīna (27)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Pirmdienas vakarā Inčukalna novadā ar vieglo automašīna notriekta kāda sieviete, kurai pēc tam pārbrauca pāri kravas automašīna ar piekabi.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka autoceļa Inčukalns-Valmiera 14.kilometrā automašīna «Mazda 6», kuru vadīja 1980.gadā dzimis vīrietis, notrieca pagaidām nenoskaidrotu sievieti, kurai pēc notriekšanas pāri pārbrauca 1964.gadā dzimuša vīrieša vadīta kravas automašīna «Scania» ar piekabi. Gājēja no gūtajām traumām notikuma vietā mira. Policijas darbinieki noskaidro bojā gājušās sievietes personību.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 56 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta astoņi cilvēki un viens cilvēks gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 23 avārijas, kurās cieta četri cilvēki un viens cilvēks gāja bojā.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 21 transportlīdzekļu vadītāju, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem 12 bija autovadītāji, deviņi - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti desmit cilvēki - četri autovadītāji un seši velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu