Vienkāršā šokolādes rulete

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: povarenok.ru

Sastāvdaļas:

Sasmalcinātu šokolādes cepumi 400 g,
5 ēdamkarotes sīrupa (piem. ķiršu),
«Mascarpone» siers 250 g,
Saldais krējums 100 g,
Pūdercukurs 100g.

FOTOGALERIJĀ

Samaltajiem šokolādes cepumiem pievieno sīrupu un masu labi samaisa (2. foto). Ja masa šķiet pārāk sausa var pievienot mazliet sviesta, kā arī krāsai - kakao un atkal labi visu samaisīt. Masu ieliek pārtikas plēvē vai speciālajā maisiņā un izrullē taisnstūra formā (3.foto).

Sieru sakuļ ar saldo krējumu un cukuru (5.foto). Plēvi vai maisiņu noņem no cepumu masas augšējās virsmas (4. foto). Iegūto krēmu izsmērējam uz cepumu masas (6.foto)un ar (zem cepumu masas vēl esošā) plēves vai maisiņa palīdzību sarullējam ruletē (7.foto).

Ruleti liek uz pāris minūtēm saldētavā - bet pēc tam tā jau ir gatava (1.foto)!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu