«Vienotība»: 11.Saeimai ar darbiem jāspēj attaisnot sabiedrības uzticība

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Sabiedrības atbalsts parlamenta un valdības darbam uzliek papildu pienākumu Saeimai šo uzticības pieaugumu attaisnot, uzskata «Vienotības» Saeimas frakcijas deputāti.

Partijas preses sekretāre Laila Timrota informēja, ka 11.Saeimas sasaukums sava darba pirmajā gadā spējis trīskāršot sabiedrības atbalstu parlamentam un valdībai. Sabiedrības atbalsts nav pašsaprotams, tādēļ ir ārkārtīgi svarīgi iegūto uzticību attaisnot, turpinot veiksmīgi uzsāktos darbus, pauž partijā.

Naudas ietekmes mazināšana politikā, sakārtojot ar priekšvēlēšanu aģitāciju saistīto likumdošanu, ilgi gaidītā Pilsonības likuma pieņemšana, tiesvedības procesu paātrināšana, vienota sabiedriskā medija izveide, Nacionālā attīstības plāna izstrāde ir tikai daļa politiķu aizsākto uzdevumu. Turpinot pieņemt pārdomātus, valsts interesēs balstītus lēmumus, arī sabiedrības atbalsts un līdzdarbošanās aizvien pieaugs, norāda partijas deputāti.

Pieaugošā sabiedrības uzticība Saeimai un valdībai, kas 11.Saeimas laikā teju trīskāršojusies, sasniedzot 25% Valda Dombrovska vadītajai valdībai un 20% Saeimai, liecina par Latvijas kā tiesiskas un demokrātiskas valsts attīstību un sabiedrības politisku briedumu, uzskata partijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu