Vietējo slavenību frizūru maiņa pret attiecību krīzi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš - LETA/Evija Trifanova

Sabiedrībā populāru sieviešu matu sakārtojumu pārvērtības bieži vien esot saistītas ar attiecību krīzi, novērojis žurnāls «Privātā Dzīve». Tā blondīnes kļūstot par brunetēm, garie mati tiek pārvērsti īsās cirtās, vai no matiem pat atvadoties vispār.

Viens no nesenākajiem piemēriem - Linda Leen, kas pie Jaunupa sāniem vēl nesen bija manāma kā blondīne, bet nu esot brīva, čirkaina brunete. Linda matus esot nokrāsojusi, jo gribējusi justies brīvāka. Viņasprāt, gaiši mati uzliekot pienākumu vienmēr izskatīties spilgti un izteiksmīgi. Šobrīd dziedātāja vēloties kaut ko mierīgāku.

No blondīnes par bruneti kļuva arī šova «Latvijas Princese» fināliste Madara Grīnberga, kad izšķīrās no basketbolista Armanda Šķēles. «PDz» Madara stāstījusi, ka krasa frizūras maiņa ļoti palīdzot un viņa to iesakot ikvienai. Nogriežot matus viņa atbrīvojoties no negatīvām emocijām. Pēc matu krāsas maiņas viņa spogulī redzējusi it kā to pašu Madaru - tikai jaunās vēsmās.

Kad rakstniece Laima Muktupāvela, pēc 20 laulībā nodzīvotiem gadiem, šķīrusies no vīra Jāņa Gipsļa, viņa pārmaiņu laikā matus nodzinusi vispār. Rakstniece divas reizes dzīvē esot nogriezusi matus pavisam. Tā viņa rīkojoties, kad gribot tikt vaļā no pagātnes.

Arī režisora Mika Ozoliņa bijušās pēc škiršanās mainījušas matu sakārtojumu. Aktrise Agnese Zeltiņa pēc septiņu gadu matu audzēšanas nolēmusi šķirties no garajām matu cirtām divas dienas pirms Jaunā gada. Viņa esot atbrīvojusies arī no pieaudzētajiem matiem. «PDz» aktrise atklājusi, ka daudzi pārmaiņas neesot pamanījuši, jo viņa staigājot ar pakausī saņemtiem matiem.

Pirms trim gadiem, kad izjukušas 3 gadu ilgās Ellas (Elīnas Fūrmanes) un Mika attiecības, dziedātāja atteikusies no pieaudzētajiem matiem, nagiem un skropstām un izvēlējusies dabisko skaistumu.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu