Viljamsa: Esmu liela Azarenkas cienītāja (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:AFP/Scanpix

ASV tenisiste Serēna Viljamsa, kura pasaules rangā ieņem pirmo vietu sacījusi, ka viņai ļoti patīk spēlēt pret baltkrievieti Viktoriju Azarenku, raksta «wtatennis.com».

Aizvadītajā nedēļā Sinsinati turnīra sieviešu vienspēļu finālā tikās pasaules pirmā rakete un otrā rakete - attiecīgi amerikāniete Serēna Viljamsa un baltkrieviete Viktorija Azarenka. Šoreiz pārākā pēc smagas trīs setu cīņas ar rezultātu 2-6, 6-2, 7-6 (8:6) bija Azarenka.

«Viņa nospēlēja ļoti lieliski. Pēdējos divos setos Azarenka spēlēja agresīvi un pārņēma iniciatīvu. Viņa ir lieliska tenisiste - nejau par velti viņa uzvar «Grand Slam» turnīros un uzrāda augstus rezultātus,» izteikusies Viljamsa.

«Mums vienai pret otru vienmēr ir lieliskas cīņas un tās ir labas sacensības. Es esmu pirmā rakete, viņa otrā un tiekamies finālos, kas mūsu spēkošanos padara vēl pievilcīgāku. Esmu liela Viktorijas cienītāja. Kad nepiedalos turnīros, vienmēr jūtu viņai līdzi, viņa vienmēr cīnās līdz pēdējam un ir arī kā cilvēks ir lielisks,» piebilda amerikāniete.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu