«Vindava» startēs «LMT Virslīgā»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc futbola kluba «Vindava» vadības sapulces kļuvis zināms, ka komanda piedalīsies Latvijas čempionātā, sarunā ar ziņu aģentūru LETA atklāja kluba izpilddirektors Mihails Kopča.

«Esam pieņēmuši lēmumu piedalīties «LMT Virslīgas» čempionātā. Mājas spēles aizvadīsim uz mākslīgā seguma laukuma,» apstiprināja Kopča.

Atgādinām, ka otrdien «Vindavas» pārstāvjiem bija saruna ar Ventspils Olimpiskā centra pārstāvjiem, taču klubam tika atteikta Ventspils centrālā futbola laukuma izmantošana. «Nesaprotu šādu rīcību ne no sportiskās, ne no finansiālās puses. Pilsētai būtu vēl viena laba komanda, turklāt nopelnītu arī Ventspils Olimpiskais centrs,» neizpratnē ir kluba izpilddirektors.

LETA jau ziņoja, ka aizvadītajā nedēļā, divas nedēļas pirms Latvijas čempionāta sākuma, tika saņemts paziņojums no «Vindava», kurā klubs vēlējās pievērst uzmanību problēmām un politiskajām cīņām Ventspilī, uzsverot, ka plāno atteikties no dalības «LMT Virslīgā».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu