Vinipegas «Jets» treneris skaidro Kuldas izredzes doties laukumā (13)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas aizsarga Artūra Kuldas iespējas iziet laukumā Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vinipegas «Jets» rindās joprojām ir neskaidras un salīdzinoši maz ticamas, licis noprast komandas galvenais treneris Klods Noels.

Kulda 18. martā parakstīja ar «Jets» vienvirziena līgumu līdz sezonas beigām, tomēr līdzšinējās spēlēs aizsargs vēl nav ticis pieteikts.

Neskatoties uz savainojumiem «Jets» vienības aizsargu rindās, Kulda joprojām pārliecinoši atrodas komandas rezervistu pulkā, jo Noels līdz šim priekšroku allaž devis citiem šīs pozīcijas spēlētājiem, kas aizstājuši pamatsastāva hokejistus.

«Kulda ir spēlētājs, kurš pagājušajā sezonā mums palīdzēja un šo sezonu aizvadīja augstā līmenī Kontinentālajā hokeja līgā (KHL),» Noela teikto citē portāls «Winnipegfreepress.com». «Man patīk, kā viņš spēlē.»

«Vai Kulda dosies laukumā? Šis jautājums atskan visu laiku. Viss ir vienkārši - mēs cenšamies izcīnīt uzvaras. Ja Kulda būtu daļa no tā - lieliski,» piebildis treneris.

«Mums jāgaida un jāskatās, kas notiks,» nekonkrēti par Kuldas iespējām ielauzties sastāvā izteicās Noels.

Kā ziņots, pagājušā gada jūnija nogalē «Jets» piedāvāja Kuldam kvalifikācijas līgumu, līdz ar to latvietis 1. jūlijā nekļuva par ierobežotu brīvo aģentu, kā tas būtu noticis, ja «Jets» vienība ar šo piedāvājumu nebūtu izteikusi savu vēlmi latvieti paturēt. Tomēr «Jets» piedāvātā līguma nosacījumi Kuldu neapmierināja, un viņš jūlijā pievienojās KHL komandai Novosibirskas «Sibirj».

KHL regulārā čempionāta 50 mačos 24 gadus vecais aizsargs šosezon guva deviņus vārtus un veica sešas rezultatīvas piespēles, iekrājot negatīvu lietderības koeficientu -3, bet septiņos Gagarina kausa mačos viņa kontā viena rezultatīva piespēle un +1 lietderības koeficients.

Savukārt pēc «Sibirj» komandas izstāšanās no Gagarina kausa Kulda priekšlaicīgi pārtrauca līgumu un pievienojās «Jets» vienībai.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu