Vīrietis alkohola reibumā izkrīt pa otrā stāva loga (11)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Edijs Pālens/LETA

Aizvadītajā diennaktī pa otrā stāva logu Rīgā alkohola reibumā izkritis 56 gadus vecs vīrietis, kurš guvis mugurkaula traumu, kāju lūzumus, kā arī galvas sasitumus, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) Komunikācijas nodaļas vadītāja Ilze Bukša.

Savukārt 39 gadus veca sieviete Rīgā, verot vaļā kanalizācijas sistēmas tīrītāja pudeli, nejauši trāpījusi acī un guvusi ķīmisku acs apdegumu.

Applaucējumus Vidzemē guvis 17 gadus vecs puisis un 75 gadus veca sieviete Latgalē. Abi nejauši uzlējuši verdošu ūdeni uz kājām.

Kurzemē 16 gadus vecs jaunietis krāvis no piekabes malku, pakritis pret bluķiem un guvis ribu lūzumus un mugurkaula sasitumus.

Savukārt 73 gadus vecs vīrietis Rīgā atrasts guļam uz ielas. Viņam konstatēta ķermeņa atdzišana. Latgalē 53 gadus vecam vīrietim mediķi konstatējuši abu pēdu apsaldējumus. Apsaldējies gan vīrietis ir pirms divām nedēļām, taču tikai tagad vērsies pie mediķiem, kuri jau konstatējuši audu atmiršanu.

Kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD mediķi devušies uz 1224 izsaukumiem, no tiem 193 bijuši saistīti ar dažāda rakstura traumām.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu