Vīrietis gūst traumas, neveiksmīgi iedarbinot traktoru

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Vakar Latgalē 61 gadu vecs vīrietis guvis traumas, neveiksmīgi iedarbinot traktoru, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta preses pārstāve Ilze Bukša.

Nelaime notikusi tādēļ, ka pirms traktora iedarbināšanas no ārpuses vīrietis nebija nodrošinājies, lai braucamrīks uzreiz nesāktu braukt. Rezultātā traktors pēc iedarbināšanas izkustējies un ar riteni traumējis vīrietim vēderu, kā arī, iespējams, nodarījis iekšējo orgānu bojājumus. Cietušais nogādāts slimnīcā.

Savukārt Vidzemē sestdien, strādājot kokzāģētavā, traumu guvis 40 gadus vecs vīrietis, kuram uzkritis baļķis. Viņš nogādāts slimnīcā ar krūšu kurvja sasitumiem un aizdomām par lauztām ribām.

Citviet Vidzemē 72 gadus vecs vīrietis slimnīcā nonācis ar galvas un plaukstu apdegumiem pēc ugunsgrēka. Iespējams, viņš arī saindējies ar dūmiem, pastāstīja Bukša.

Kā ziņots, aizvadītajā diennaktī ātrās palīdzības mediķi kopumā saņēmuši 1313 izsaukumus, 224 gadījumos cilvēki bija guvuši dažādas traumas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu