Vīrietis izlec pa trešā stāva logu; citviet vīrs nokrīt no jumta

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Otrdien , krītot no augstuma, smagas ķermeņa traumas guva divi vīrieši, bet viens no viņiem apzināti izlecis pa logu no trešā stāva, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša.

Negadījums notika Zemgalē. Pēc lēciena 25 gadus vecais vīrietis tika nogādāts slimnīcā ar vēdera un galvas traumām. Tikmēr Rīgā reanimācijas brigāde slimnīcā nogādāja 37 gadus vecu vīrieti, kurš guva vairākas smagas ķermeņa traumas, nokrītot no jumta.

Latgalē mediķu brigāde steidzās palīdzēt 10 mēnešus vecai meitenītei, kura, uzraujot sev virsū karstu ūdens krūzi, guva vaigu un krūšu kurvja apdegumus. Vēl Latgalē plašus kāju apdegumus guva 40 gadus vecs vīrietis, kuram vienlaikus smēķējot un darbojoties ar benzīnu, uzliesmoja apģērbs.

Pagājušā diennaktī mediķi saņēma izsaukumu arī pie 39 gadus veca vīrieša Zemgalē, kurš alkohola reibumā iezāģēja sev rokas augšdelmā.

Vidzemē palīdzība tika sniegta 40 gadus vecam vīrietim, kurš alkohola reibumā, rīkojoties ar nazi, savainoja sev augšstilbu, savukārt Kurzemē slimnīcā tika nogādātā 79 gadus veca sieviete, kura nejauši iedzēra kanalizācijas tīrāmo līdzekli.

Kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD mediķi devās 1115 izsaukumos, no kuriem 143 gadījumos cilvēki bija guvuši dažādas traumas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu