Vīrietis nelikumīgi mēģina slēpt identitāti (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kiwanja, CC BY-SA 2.0

Aizvadītajās brīvdienās policija aizturējusi vīrieti par nelikumīgu identitātes slēpšanu, portālu «Apollo» informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē.

Brīvdienās Rīgas Ķengaraga iecirkņa darbinieki uz ielas pamanīja divas krietni iereibušas personas. Policijas darbinieki iereibušo sievieti un vīrieti nogādāja policijas iecirknī.

Cenšoties noskaidrot personu identitāti, policijas darbiniekiem radās aizdomas, ka vīrietis uzdodas par citu personu. Lai pārbaudītu aizdomas, vīrietim noņēma pirkstu nospiedumus.

Tika konstatēts, ka aizturētais ir kāds 1986. gadā dzimis vīrietis, kurš jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā par laupīšanām. Lai izvairītos no administratīvās atbildības, vīrietis nosauca citas personas datus.

Šobrīd ir sākts kriminālprocess par savas personas identitātes slēpšanu, ja tā izdarīta nolūkā izvairīties no administratīvās atbildības. Šādam pārkāpumam likumā paredzēts sods – brīvības atņemšana uz laiku līdz vienam gadam, īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudas sods.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu