Vīrietis paskaidro, kāpēc iegādājās Latvijā «izdotu» Putina apliecību (52)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Polizeipräsidium Oberbayern Süd

27 gadus vecais vācietis, kurš noķerts ar Latvijā «izdotām» tiesībām, kas reģistrētas uz Krievijas prezidenta Vladimira Putina vārda, paskaidrojis, kāpēc tās iegādājies.

Vīrietis, kurš teju iekūlās nepatikšanās, izmantojot viltotu dokumentu, tās nopircis, jo draugi viņu allaž kaitinājuši par vizuālo līdzību ar Putinu.

Lūkass Baijers medijiem paskaidrojis, ka draugi bieži norādījuši uz viņa līdzību ar Putinu, tāpēc, brīvdienās uzturoties Krievijā, vīrietis pamanījis interesanto suvenīru, kas izskatījās ļoti līdzīgs īstam dokumentam, un iegādājies to.

Kā zināms, vīrietis aizturēts sestdien.

Veicot pārbaudi uz robežas, likumsargi atrada apliecību pie vīrieša, kurš vēlāk paskaidroja, ka šo apliecību iegādājies kādā krāmu tirgū Krievijā.

Policija ļāvusi vīrietim turpināt ceļu, jo viņam nebija noziedzīgu nodomu, taču apliecība atņemta, jo pārāk atgādinājusi īstu dokumentu un varētu izraisīt pārpratumus nākotnē.

Komentāri (52)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu