Vīrietis vairākus gadus seksuāli izmanto savus mazgadīgos bērnus (31)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Andre Delhaye, CC BY-NC-ND 2.0

Šā gada 24.martā Latgales tiesas apgabala prokuratūras prokurore tiesai nodevusi krimināllietu par fizisku, emocionālu un seksuālu vardarbību pret bērniem, portālu «Apollo» informēja prokuratūrā.

Apsūdzētais vīrietis ilgstošā laika periodā no 2009. gada septembra līdz 2013.gada 10.jūnijam cietsirdīgi un vardarbīgi izturējās pret saviem trim mazgadīgajiem bērniem, nodarot bērniem fiziskas un psihiskas ciešanas. Turklāt bērnu tēvs ilgstošā laika periodā izdarīja netiklas darbības ar saviem bērniem. Vīrieša veiktās prettiesiskās un amorālās darbības izraisījušas smagas sekas, jo bērniem, kuri ilgstošā laika periodā tika pakļauti fiziskai, emocionālai un seksuālai vardarbībai, radušies psihiski un psiholoģiski traucējumi.

Saskaņā ar lēmumu par krimināllietas nodošanu tiesai apsūdzētajai personai apsūdzība uzrādīta par noziedzīgiem nodarījumiem, par kuriem atbildība paredzēta Krimināllikuma 174. panta otrajā daļā, 162.panta otrajā daļā un 160. panta trešajā daļā.

Lieta nodota izskatīšanai Rēzeknes tiesai.

Prokuratūra norāda, ka neviena persona netiek uzskatīta par vainīgu, kamēr tās vaina noziedzīga nodarījuma izdarīšanā netiek konstatēta Kriminālprocesa likumā noteiktajā kārtībā.

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu